Botifarra d'ou amb calçots i Botifarra de sobrassada

Botifarra d'ou amb calçots i Botifarra de sobrassada

2023-10-20 / Xarcuteria Subirats

Benvinguts a Xarcuteria Subirats, el paradís dels amants de la bona taula! En el nostre afany per oferir experiències gastronòmiques úniques, presentem amb orgull les nostres exquisides botifarres d'autor, una fusió sublim de tradició i creativitat que delectarà fins als paladars més exigents.


Una joia culinària, la 'Botifarra d'Ou amb Calçots', és una oda a la frescor i autenticitat. L'ou, símbol de vida i renovació, s'integra harmoniosament amb la botifarra, creant una textura suau i sucosa que es desfà a cada mos. Però la veritable màgia es desperta amb la presència dels calçots, aquests tendres brots de ceba rostits que aporten un toc fumat i saborós, transportant cada persona als camps assolellats de la regió catalana.


Per a aquells que busquen una experiència més atrevida, us presentem la nostra 'Botifarra de Sobrassada'. Aquest menjar és una explosió de sabors intensos i una festa per als sentits. La sobrassada, embotit emblemàtic de la rica tradició mallorquina, es barreja amb la botifarra, donant com a resultat una combinació única que destaca per la textura untuosa i el sabor fumat i especiat. Cada mos és un viatge sensorial que transporta directament a l'essència de la cuina mediterrània.


A Xarcuteria Subirats, ens enorgulleix no només oferir productes d'alta qualitat, sinó també oferir als nostres clients una experiència culinària inoblidable. Les nostres botifarres d'autor són el reflex de la nostra passió per la innovació i el respecte per la rica herència gastronòmica de Catalunya. Descobreix el plaer de la bona taula amb cada porció de les nostres botifarres, on cada ingredient explica una història i cada mos és una celebració de la diversitat i l'excel·lència culinària. Et convidem a submergir-te al món de sabors únics que només Xarcuteria Subirats pot oferir!